maanantai 18. tammikuuta 2016

Päivittelyä pukkaa!!!

Mortonki vaa kaikille!!





Tämän Blogin voisi ehkä nimetä Fenix-Blogiksi, ensin aloittaa ja sitten taas kaatuu, nousee uudestaa, kaatuu taas ja taas kerran aloittaa uudestaan! =) Olkoon siis Fenix tästä lähtien!

Joo elikkäs hommat menee täällä rullaillen offilla, hyvällä fiiliksellä eteenpäin ja suhteellisen siistillä kunnollakin vielä! =) Kovin olisi jo menohaluja prepille mutta vielä pitää malttaa mieltä ja odotella, eiköhän se sieltä ala hahamottumaan tuossa kun aurinko lämmittää, lumet on sulannut ja kevät / kesä on liipasimella! Sysksyyn siis ollaan matkalla ja tarkoitus olisi kisata useammat kisat siellä, alkaen AAC Spain kisasta, Sm-kisaan, Ben Weider Legacyyn...jos on siis finaalissa SM kisassa ja sitten ehkä vielä yhdet siihen päälle. Katsotaan kuinka meikäläisen anomusten käy, meneekö läpi vaiko ei!

Kuten jo mainitsinkin niin fiilis on hyvä ja offi on mennyt ilman loukkaantumisia eli terveenä oon saanut painaa menemään. Fysiikkaa ollaan saatu fixattua siihen suuntaan mihin itsekkin olen sitä halunnut ja se suurin probleema on ollut tuo vatsa mikä alkaa olla jo selätetty, toki kisoissa se sitten nähdään, ei tässä offilla 80cm vyötäröllä ratsastele yksikään ukko, ainakaan yli 100kg ukko! =)

Lauantaina oltiin vaimon kanssa tuolla Tammisaaressa osallisina Active Sport Clubin avoimilla päivillä, reeni leirin puitteissa. Erittäin hauska päivä ja hyvää sakkia oli ryhmässä kyselemässä tipsejä liikkeisiin etc. Itselläni oli välillä hieman vaikeaa tuon Ruotsin kieliopin kanssa mutta kaipa siitä jotenkin selvittiin, Suomen, Englannin ja Ruotsin sekoituksella ja loput viittomalla!

Tänään reenasin Nummelassa itse Nummelan Yrmyniskan kanssa, hyvässä lihassa on Pöyhin sälli!!

Hei TYYPIT, muistakaa hyödyntää KOODI Body Actionille, on voimassa vielä tämän kuun:

HALMOBDA15 tämä antaa -15% ,poislukien Gasp & Better Bodies -valmistajien tuotteet, sekä jo alennetut tuotteet (outlet & kampanja) ja Lahjakortit. Voimassa 31.1.2016 asti.

Jees, palataan asialle.....hieman tiheämmin kylläkin mitä tässä on ollut tapana! =)
-Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti