perjantai 29. tammikuuta 2016

Nummelan reissua ja haasteiden heittoa!!

Moro!

Fenix Blogi jatkuu näköjään kohtuu tiheästi! =)

Ehkä jotkut teistä on jo lukenutkin että Alliance on heittänyt haasteen menemään Suomen kilpakehonrakentajille! Tarkoitus on siis pelata jääkiekko ottelu maaliskuun aikana, Alliance vs Muu Suomi periaatteella....tiedetään, meitä on vaan kahdeksan mutta kröhöm...laatu korvatkoon määrän tässä tapauksessa! Hyvin on porukka ottanut ja vastannut haasteeseen, mukana nyt, muistaakseni: Kari Tarvainen, Jari Laine, Toni Kataja, Jooel Vatanen, Harri Forsberg, Kille Kujala, Tero Kivinen, Olli Leimuvirta, Kimmo Hovilainen, Mikko Silvennoinen ja kaikkien tuntema valokuvaus guru..Mike Siren....Pohjoisen pojat muistaakseni huutelivat jotain rinta rottingilla joten ehkä sieltä Takalo saattaa hypätä askiin.
Itseäni ihmetyttää että herrat Markus Heinänen ja Jari Bull Mentula ei ole vastannut mitään ja missä on Tommi Heinonen!??
Nooh, eiköhän heiltäkin vielä vastaus asiaan saada! Perimmäinen ajatus on siis hyväntekeväisyys, keräämme pottia lahjoittajilta minkä sitten luovutamme valittuun kohteeseen. Sekin ilmoitetaan lähipäivinä / viikkoina!
Todiste että olen käynyt jo kokeilemassa....ei mitään mainittavaa kyllä ollut siinä kokeilussa! =D




Linkki Haasteeseen!!!!

Nummelassa tuli käytyä selkä reenillä ja purkitettiin homma Paulin kanssa, ei puheita, ei ihmettelyjä vaan pelkkää reeniä!

Selkää Nummelassa:

https://www.youtube.com/watch?v=cxXd2zHGy90


Eipä siinä kummempia, palataan taas piakkoin asialle!!! Reenatkaa rennosti mutta kovaa!!!

HALMOBDA15
Tämä antaa -15% ,poislukien Gasp & Better Bodies -valmistajien tuotteet, sekä jo alennetut tuotteet (outlet & kampanja) ja Lahjakortit. Voimassa 31.1.2016 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti