perjantai 11. syyskuuta 2015

Sopimukseen nimeä alle ja N.O. RUSHia suoniin!!!

Tervehdys kaikki boudaajat ja fitness tyypit sekä tasamaantallaajat!

No niin elikkäs BODY ACTION on uusi yhteistyö kumppani johonka viime kirjoituksessa viittasinkin. Käytiin paremman puoliskon kanssa laittamassa nimet paperiin ja näin se on nyt oikee virallist ja torellist! Hiton hyvä fiilis koko hommasta ja paljon on kaikkia ajatuksia mitä tullaan tekemään ja touhuamaan. Itseäni ainakin miellyttää se että käytännössä kaikki lajiin liittyvät jutut tulevat saman sponsorin kautta, helpottaa tekemistä kummasti eikä ole minkäänlaisia ristiriitoja minkään suhteen.

 
Nimeä paperiin Godzillan valvoessa tapahtumaa! =)


Expossa olemme BA:n osastolla jonkin aikaa päivästä joten tulkaahan morottamaan ja heittämään läppändeerusta ihan rohkeesti!

Reeni rintamalla mennään sillai kelluen eteenpäin että koitetaan hieman hölläillä ja sitten taas kiristää ruuvia. Siitä kiristämisestä puheen ollen, tuossa kun käytiin Nääsvillessä niin pistäydyttiin reeille Wolffille, siellä oli pari Alliancen juippia, Toni ja Mikko reenamassa ja pojat näytti aika rapeilta, Kille tuli kans reenille ja samaa voi sanoa siitäkin ukosta joten tiukkaa tulee olemaan raskaassa, siis erittäin mielenkiinnolla odotan sitä kohtaamista. Forsbergia alle ysistä ei sovi unohtaa todellakaan, mies on kisatessaan (näytti nyt jo siltä)aina melkoisen kiree ja handlaa poseeramisen sillä tavalla mistä me kaikki voitaisiin ottaa isosti oppia!!!
Niin se reeni rintama....=) eli kelluen mennään nyt hetki ja sitten taas pistetään isoa vaihdetta silmään, kaikki paikat on ehjänä ja uusi reeni tyyli alà Tuor sopiii enemmän kuin kirsikka kakkuun mulle, avaan sitä myöhemmin kun aika on kypsä siihen.

Tänään reenivuorossa Rinta + Olkapäät ja siihen antaa tahtia N.O. RUSH latari Nutricorelta, tätä löytyy BA:n hyllyistä ja suosittelen todellakin kokeilemaan tuotetta, hiki lentää ja eilen jalkareenin loppuun viemiseen ei ollut ongelmia, joistain kun uupuu se maitohapon loitolla pitävyys aika lailla paljon, tässä ei! Testaa hyvä ihminen! Käy kattomassa BA:n sivuilta tuote! Tuote on pelottavan halpa!!!!!!! Tropical Fruit makuna on todella neutraali!!!!


EI mulla muuta tähän hätään, palataan asialle ihmiset! Reenatkaa hyvin ja nauttikaa upeesta syyskuun kelistä!!

-Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti