torstai 3. syyskuuta 2015

Hiljaiselon jälkeen!!

Terve vaan taas kaikille, piitkästä aikaa!

Melkoinen tauko on ollut blogeissa etc. näkyvillä olosta. Ihan hyvää tehnyt kun ei ole ollut velvollisuuksia kirjoitella, nyt alkoi olemaan fiilis että voisi tuoda esille taas että mitä sitä kaikkea on tullut puuhattua tässä väli ajalla, ne ei mahdu yhteen kirjoitukseen oleellisesti mutta aloitetaan nyt vaikka näin.

Yhteistyö Spotlifen kanssa tuli tiensä päähän hieman ennen kesää, kiitos siitä Sportlifen nokkamiehille, siis hyvällä kuluneista vuosista. Gorillan reenivaate on vaihtunut Monstaan sekä Brachialiin, kitos siitä Ari Kokkoselle. Valmentajan vaihdos käytiinkin muistaakseni läpi jo vanhassa blogissa, elikkäs Patrick Tuor heiluttaa tahtipuikkoa tällä hetkellä ja osuvasti sitä tuntuu heiluttavankin. Ukko on 5kiloa kevyempi kuin viime offin huipuissa senttien ollessa samoja ja joissain paikoissa jopa hyvinkin edellä viime offia. =) Olen tyytyväinen kyllä, olo on sellainen kevyt ja freesi. Ongelma kohtien kanssa ollaan työskennelty ja on saatu jotain konkreettista aikaankin, paljon on offia jäljellä joten on hyvää aikaa hioa kroppaa kuntoon uusille seikkailuille.


Reenit kulkee erittäin hyvin ja osuen kohteisiin, mieletön melskaaminen ylisuurilla painoilla on jätetty muiden huoleksi eikä perinteistä heavy duty / pumppi kiertoa ole enää ollut näkyvissä. Reeneissä on mieletön palo taapertaa eteenpäin ja nitoa kasaan sellainen paketti missä ne heikkoudet on tasoteltu pois.

Sponssi kuviot on hyvällä mallilla ja niistä tiedotetaan ihan kohtapuoliin että mitä ja minkä ja kenen kanssa sitä tässä ollaan yhteistyössä. =) Videoita ja klippejä alkaa myös pikkuhiljaa tulemaan, tuossasitä jo hieman harjoiteltiinkin muutama päivä sitten.

Sitten siihen kuumaan aiheeseen elikkä tulevat SM skabat ja Euroopan Arnoldit. SM kisasta tulee erittäin erittäin mielenkiintoinen, paljon on kovia ukkoja lauteilla ja joka sarjassa kunto tulee varmasti ratkomaan kaiken, on niin tasaista että veikkaan kireydellä olevan hyvinkin vahvoilla noissa karkeloissa, toki niinhän sen aina pitäisi ollakkin. -80kg Kotipohja, Nyyssis.....ja pari yllättäjää, -90kg Pöyhiä......+90 Kujala ( Mitkä ovat Mauro Sassin metkut)??, Ovaskainen, Kallio, Kohonen, Takalo,...ylikireä Raatikainen, siellä on ukkoa ku meren mutaa, mahtava homma kertakaikkiaan!!! Overallista tulee mielenkiintoista settiä!

Arnoldit: Suomesta lähtee erittäin kilpailukykyinen sakki tuonne kisaan ja jos oikeen kaikki natsaa niin on mitalia luvassa, sellainen kutina on korvan takana! ;) Pojat alkaa olemaan melko hyvässä hapessa aatellen kisaa joten lupaa erittäin hyvää ja toivon todellakin ihan sydämen pohjasta että kaikki saavat nappi suorituksen tuonne ja lineuppi olisi erittäin tasokas ja toinen toistaan kovempaa ukkoa lavalla!!! Vaikka tässä on lukenut esim. Pekan dieetistä lukuisia epäileväisiä kommentteja että kerkeekö kuntooon, ei kerkee millään ja löysäksi jää niin kyllähän se niin on että ei se Pekka sinne laardit päällä lähde, kyllä siellä taustajoukoissa homma on näpeissään ja ihan varmasti kerkee lavalle optimaalisessa kunnossa mitä nyt voi olla näin ekoihin kunnon keho kisoihin, siis huom. ekoihin kunnon keho kisoihin, ihan vaan Arnoldit euroopassa! =D Huimaa menoa!! Jos vain olisi mahdollista niin bookkaisin lennot tuonne Epsanjaan!

Pieni vinkki, jos oot etsinyt raikasta proteiinia, niin käys nappaamassa Body Actionilta tätä Biotechin Mango- Pineapple isolaattia, jumaliste, ihan top 10 tuote!!!



















Oolraitti, ei muuta kuin jatketaan  seuraavalla kerralla! Reenatkaa kovin ja laadukkaasti ihmiset!!!

- Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti