lauantai 19. maaliskuuta 2016

Haudi Hou!!!! Asiaa laidasta laitaan, sairasteluista nappikuulokkeisiin!!!!

Tervist!!!!


Taas on tovi vierähtänyt viimekerrasta. Täs on ollu vähän kaikenlaista säätöö viimeaikoina. =)

Iski pieni sairastelu kierre ukkoon, ensiks tuli kuume ja flunssa, se piti ukon kotipotilaana puolisentoista viikkoa. Turhauttavaa suoraan sanottuna maata vaan ja rötköttää eikä tehdä mitään, niin sanottu man flu! =) Siitä päästiin tolpilleen niin seuraava setti iski parin päivän kuluttua joko noroviiruksen tai ruokamyrkytyksen varjostamana ja aloitin tyhjennys harjoitukset urakalla, tätä pari päivää ja ilman ruokaa, joitain hedelmiä pystyi syömään mutta siinä kaikki. Se se vasta turhauttavaa olikin, tosin ukko kiristyi silmissä, hehhe, yeah right!


Nyt ollaan taas iskussa ja kierto kokonaisuudessaan on saatu reenattua jo läpi ilman ongelmia, eikä niitä enää kaivatakkaan tähän palettiin. Posuitiivisena se sentään että nyt ei ollut vielä mitään katastrofaalista aikaa sairastaa kun offilla vielä porskutellaan. Kaasu pohjassa taas mennään uusiin mutkiin, ruoka maistuu ja reeni kulkee.

Mutta sitten asiaan, kuuntelin radiosta aihetta korvakuulokkeet urheillessa, siitä miten ne tuohaa kuulon kun ihmiset luukuttaa soittimia täysillä reenatessaan. Hymähdin asialle koska nähtävästi nää ei oo kuullu sellaisista vaahtomuovisovitteista. Tilasin itselleni sellaiset jonkin aikaa sitten http://inear.fi/shop/ osoitteesta. Noissa korvanapeissa kun on ne orginaali sovitteet niin ne ovat luokattomat ja joudut oikeesti huudattamaan volumea hullun lailla. Yllätyin todella isosti kun otin nämä testiin, nuo vaahtomuovisovitteet blokkaa kaiken ulkopuolisen melun ja näin ollen ei tartte sitä volumea nostaa lähellekkään ääriasentoja. Tämä varmasti säästää korvaa pidemmän päälle plus sinä et kuule toisten löpinöitä tai kyselyjä, olet siis omassa parhaassa seurassasi! =) Suosittelen oikeesti ottamaan testiin nuo!!!!



Olettehan tulossa kannustamaan ja huutamaan meitä perjantaina 25.3 Nummelan Esbecon areenalle?? Halutaan nähdä paljon ihmisiä katsomossa kun otetaan boaderiden kesken mittaa jääkiekko herruudesta, jotain uhoa esim. Tampereen suunnalta on kuulunut että Alliancen ukot ei löydä enää ulos kaukalosta, saanen hieman epäillä näitä puheita. =) Kiekko tippuu 12.00!!

 
TULKAA IHMISET PAIKANPÄÄLLE, ON SIELLÄ VARMAAN MAKKARAAKIN!! =)

Sitten hieman kollaasia poseilusta ettei pääse totuus unohtumaan, tämä on kuitenkin kehonrakennusta vaikka ukko näyttääkin marjanpoimijalta!!


Ei ku morjesta vaan ,reenakkaa kovin!!!!

-Antti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti